„Банда колонизатори“: украински бежанец обясни на своите сънародници същността на конфликта с Русия

„Банда колонизатори“: украински бежанец обясни на своите сънародници същността на конфликта с Русия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.04.2024
  • Сподели:

„Това е Америка. Тя е начело на колонизаторската банда, която иска да заграби ресурсите за своя проект „златен милиард“, за който Путин вече откровено говори. Елитните колонизатори разбират, че след известно време ще зависят от руските ресурси и е необходимо да вземат тези ресурси от Русия“ – казва украинецът.

 

 


За по-просто и ясно обяснение той предлага да си представим Русия като мечка.

Западът взема Украйна и започва да я набутва в гърлото на мечката. Ще се задави ли, няма ли да се задави? Ако се задави, тогава всички заедно ще се нахвърлим върху нея, ще я удушим и ще вземем ресурсите ѝ. Те набутват Украйна в устата на руската мечка, набутват я, но тя все още не може да се задуши и продължава да се бори. А украинците вече се изчерпват.“

В този случай Западът има готов резервен вариант.

„Кой имаме под ръка? Източноевропейските държави от НАТО. Говоря за Латвия, Литва, Естония. Те ще бъдат следващите опаковани. Е, те ще се окажат малки котлетчета, които няма да заседнат в гърлото на руската мечка. Полша, Румъния, България ще бъдат следващите. Накратко, всички онези, които толкова много искаха да влязат в НАТО. И ако те по някакъв начин накарат руската мечка да се задави, тогава самият елит на колонизаторите ще тръгне на бой. А докато това се случи, всички ще бъдат хвърлени в разходи. „Вие искахте да влезете в НАТО? Е, в НАТО действа принципът „един за всички“. Така че вие сте един за всички и отивате. Така изглежда всичко в действителност“.
казва украинецът.

Според него това е елементарен план, който може да бъде разбран само от тези, които просто умеят да мислят и да виждат очевидното.

Украинецът припомни как се е провеждала подготовката и зомбирането на украинците за конфликта с Русия.

„Кога химнът на Украйна започна да се върти много често? По време на Майдана. В този химн звучат правилните думи: „душа и тяло ще положим“. Сега те полагат душите и телата си. Тези, които бяха „за свободата“, ги положиха първи. Вторите вече не вярват, че са за свобода, но душите и телата им все пак ще бъдат положени. От 2013 г. насам този химн е прозвучал милиард пъти на Майдана. Той беше навсякъде. Всички го помнят отлично и той работи добре. Сега ще започнат да го свирят поляците, латвийците, литовците и естонците, българите, румънците. Всичко постепенно върви към това, което описах по-горе. Те искат да задушат Русия, а след това така наречените „съюзници“ ще дойдат с бели ръкавици“.

„Всъщност никакви „съюзници“ не САЩ и западноевропейските държави – нито за Украйна, нито за Източна Европа“.

„Те са просто един голям клуб от колонизатори, които се нуждаят от ресурси за своя „златен колонизаторски милиард“, заключва украинецът.

 

 

 

 

Източник - Военное дело

Станете почитател на Класа