Мъж плати последната издръжка на дъщеря си с 80 000 монети от 1 цент

Мъж плати последната издръжка на дъщеря си с 80 000 монети от 1 цент
  • Публикация:  Ш.Меламед
  • Дата:  
    14.06.2021
  • Сподели:

Мъж, живеещ във Вирджиния (САЩ), реши да плати последната издръжка на дъщеря си, като хвърли 80 000 цента върху градината на бившата си партньорка, съобщава WTVR.


В края на май, дни преди дипломирането на Ейвъри Санфорд, която току-що бе навършила 18 години, бащата донесе монетите в ремарке самосвал и ги разтовари на поляната в двора й.


„Майка ми излезе и извика: Какво хвърляте в двора ми? Тя не знаеше кой е това, докато баща ми не извика: „Това е последното плащане на издръжка за дъщерите ми ", разказва Ейвъри.


Видеото, заснето от охранителни камери, показва действията на мъжа и наскоро беше споделено в интернет.


Според младото момиче, намерението на баща й е било не само да засрами майка й, но също и нея, и сестра й.


"Наистина е вредно и раняващо за децата ви, когато правите такива неща. Няма значение дали децата са малки или големи, действията на техните родители винаги ще имат някакъв ефект", отбеляза Ейвъри.


Семейството реши да трансформира ситуацията и след като събра хилядите монети с помощта на съседите си, реши да дари парите на Safe Harbor, център за предпазване от домашно насилие.


Бащата на Ейвъри каза пред WTVR по телефона, че е оставил емоциите му да го завладеят след години на разочарование от делото за попечителство.

Станете почитател на Класа