Върнахме се в средновековието на 90-те. Мутрите са на власт

Върнахме се в средновековието на 90-те. Мутрите са на власт
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.04.2024
  • Сподели:

 

Перушанестото пуделче с присадка на главата, дето не мога да му запомня името, защото до скоро дори не знаех, че било главен секретар на МВР… то е дебнато,  сготвено и хвърлено на хиените, за да е ясно кой командва в тая държава. На нас ни е ясно, че няма значение дали и колко е виновен. Работата е да им е ясно на кретенит€ от пп Дб, дето се канеха да завземат властта през съдебна реформа.

 

 

Не знам дали разбирате, драги зрители, не просто се върнахме в изходна позиция от преди протестите. Върнахме се в средновековието на 90-те. Мутрите са на власт.  

Не знам дали са ви попадали снимките на труповете на Алексей и Нотариуса. Те не просто са поръчани, доставени са с фактура. Кадри от професионалните огледи на труповете не просто са изтекли… изпратени са до съответните медии. Чукнете да видите. Да е ясно! Убито, платено! А дали видяхте тресящата се от нерви мутра на Бойчето?!

Дали разбирате, драги цъкащи с телефона в обедната, това не са отделни пукнатини. 

Тази държава е пробито корито, от което шурти и няма запушване.

Все пак имам една утеха. На милион слепци се намира един едноок. 

Поне Карбовски изрича на глас всичко, което и аз мисля, но само той може да формулира ясно, макар и някъде от мрачните дълбини на маргиналните YouTube канали. Има два изхода. Или през труп. Едър труп. Или през трупа на нацията. 

Не смея да се обзалагам кой ще падне пръв.

 

 

 

Станете почитател на Класа