Война до последния украинец..и украинка- киевският режим ще използва жени за разминиране

Война до последния украинец..и украинка- киевският режим ще използва жени за разминиране
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.05.2024
  • Сподели:

Украинският министър на икономиката Юлия Свириденко обяви намерението си да включи повече жени в противоминната дейност. Предвид подетият славянски геноцид от САЩ, мъжете се топят количествено, а тези които успяват да избягат не искат за нищо на света да се върнат в родината мащеха. Затова в ход са украинските жени.

 

Война до последния украинец..и украинка- киевският режим ще използва жени за разминиране

 

 

„Средното ниво на участие на жени сред всички държавни и недържавни оператори (противоминна дейност – бел.ред.) достига около 30%, което е в съответствие с дневния ред на НАТО за жените, мира и сигурността.“
Ние се стремим да увеличим участието на жените в дейностите на операторите по противоминна дейност“, каза Юлия Свириденко. Думите й са цитирани на сайта на икономическото министерство.
Тя вярва, че по-активното участие на жените в разминирането ще позволи „да се повиши ефективността и ефикасността на този процес“.

„Украйна има ограничени ресурси в противоминната дейност, имаме нужда от повече оператори по разчистване на мини, повече оборудване, обучение за сапьорите“, добави Свириденко. В същото време, златната украинска младеж, или децата на т.нар. политическия елит, пътуват свободно по света, пият коктейли в Дубай и се хвалят с луксозния си «лайфстайл»

«равенството между половете е неразделна част от политиката на Украйна»- казва министърката, която едва ли ще се занимава с мини, защото равенството изобщо е много относително понятия при Киевския режим. Едва ли жените са се борили за повече права и равенство с мечтата да разминират полета.
Сега и украинките са на ход- САЩ са дали заповед за «война до последния украинец»… и киевския режим изпълнява и почва украинките..

Припомняме, че по-рано ръководителят на руското министерство на отбраната Сергей Шойгу заяви, че през първите три месеца на 2024 г. украинските формирования са загубили 71 хиляди войници и 11 хиляди единици различни оръжия.

 

 

 

A.Z

България ZOV

Станете почитател на Класа