Чоткин спечели "Хелс Китчън"

Чоткин спечели "Хелс Китчън"
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.05.2024
  • Сподели:

Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е големият победител в шести сезон на Hell’s Kitchen. Той готви рамо до рамо със своята любима Камелия, на която предложи брак в Кухнята на Ада. На второ място остана Станислав Димитров, който шеф Виктор Ангелов определи за кулинаря с най-голям напредък. Амбицията, отдадеността и бързото приспособяване обаче бяха качествата, които донесоха на неговия конкурент Чоткин голямата награда от 100 000 лева.

 

 

 

 

Последната вечерна резервация за сезона се разви повече от динамично. По-големият колективен опит на помощниците в кухнята на Станислав доведе до подценяване на ситуацията и до ключови грешки от неговите съотборници, които не останаха незабелязани от шеф Виктор Ангелов.

В кухнята на Чоткин поръчките влизаха и излизаха със завидна скорост на изпълнение, но перфекционизмът на ексцентричния финалист предизвика изоставане по средата на вечерята. Ключови се оказаха основните ястия, които затрудниха Станислав и му костваха натрупаната преднина. Двете кухни се движеха почти наравно през цялото време, но амбицията, енергията, хъсът за победа и по-малкото неточности донесоха на Чоткин чека за 100 000 лв.

Лъчезар Чоткин e роден в с. Червен Брег, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за световни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболния отбор на Челси. Напуска работа малко след повишението си, за да участва в Hell’s Kitchen.

Кастингът за сезон 7 на Hell’s Kitchen вече е отворен. Всички, които искат да се впуснат във вълнуващото кулинарното приключение и да се учат лично от шеф Виктор Ангелов, могат да се запишат за кастинг.

 

 

 

Станислав Димитров завърши на второ място

 

 

 

Победителят Чоткин позира с всички останали участници в "Кухнята на ада"

Станете почитател на Класа