Меги Димчева с премиера на уникален спектакъл - „Чудесата в нас“

Меги Димчева с премиера на уникален спектакъл - „Чудесата в нас“
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.05.2024
  • Сподели:

Водещата на предаването "Търси се" по БТВ - Меги Димчева ще реализира пред публика своя авторски спектакъл-медитация. „Чудесата в нас“ е преживяване, което съчетава древни духовни практики от йога, медитации и най-обичаните български песни. „Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в „Топлоцентрала“

Всички текстове за медитациите са написани от самата Меги Димчева, която отскоро публикува и тематични клипове, създадени от нея. "Текстовете са провокирани от моя личен път в търсене на себе си.", споделя Меги. "След 20-годишно "търсене" на известните хора в България усетих, че самата аз съм се загубила. Тогава реших, че трябва да поема по нов път и в живота ми се случиха много чудеса.“

Едно от тези чудеса е срещата ѝ с талантливия певец Борис Илиев. "За мен тази среща беше знак, че трябва да творим заедно, защото Борис изпълнява песните, върху които аз бях написала своите медитации", казва водещата.

В спектакъла с лекота са преплитат мъдростта през вековете, йога, молитвата, търсенето на път към себе си и връщането към духовността. Всичко това е заедно с красивите текстове и музика на български песни, които носят вдъхновение за живот, любов и себепознание. Нежната музика се изпълнява от виртуозният пианист Иво Дуков, а специални гости на събитието са Михаил и Кристина Белчеви. Любимата артистична двойка на България ще сподели за своя път един към друг и за това кои са песните, с които изразяват себе си.

Спектакълът "Чудесата в нас" включва и духовна практическа част, в която са съчетани дишане, йога и баланс на тялото. Тя ще се проведе от едни от най-добрите йога учители в Българи - Ирена Русева.

Самата Меги Димчева определя проекта като едно събитие, в което всеки ще преживее катарзис в душата си. То ще провокира участниците да се обърнат към себе си и да заобичат всяко преживяване в живота.

Премиерата на „ЧУДЕСАТА В НАС“ ще се състои на 06 юни 19:00 ч. „Топлоцентрала“.

"Животът твори чудеса! Всеки ден, всеки миг! Трябва само да ги забелязваме и да благодарим! И ако се вслушваме във вътрешния си глас ще бъдем винаги на нашия път, където сме свободни и щастливи с това, което сме и което имаме. Нека заедно съпреживеем този поглед към дълбокото в душата си!", призовават организаторите.

 

 

Меги Димчева с премиера на уникален спектакъл - „Чудесата в нас“ - 2
 

Станете почитател на Класа