Алекс Богданска продава колата, подарък от Петканов

Алекс Богданска продава колата, подарък от Петканов
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.04.2024
  • Сподели:

Моделката и инфлуенсър Александра Богданска реши напълно да скъса с миналото си, като пусне за продажба любимата ѝ кола Dodge Challenger SRT, която е подарък от бившия ѝ съпруг Дани Петканов.

 

 

 

Докато траеше краткия им брак, Петканов сюрпризира жена си, като засне във видео реакцията на моделката, когато придоби луксозната американска кола.

Лудият репортер дори бе персонализирал колата, поставяйки надписа "I love Aleksandra" на номера на автомобила, както и стикери със социалните ѝ профили на единия прозорец.

Цената, която Александра търси за колата е 46 000 лева, като дори предлага опцията бартер или изплащане. Автомобилът е произведен през 2015 година и е на скромните 130 000 километра. Мощността на доджа е солидна - 306 конски сили.

 

Алекс Богданска продава колата, подарък от Петканов (СНИМКА) - 2

В Инстаграм Богданска признава, че все пак това си остава нейната любима кола.

Mалко след раздялата си с Даниел Петканов моделката се оборудва с чисто нов джип, за който се похвали, че сама си го е закупила, припомня woman.bg. Тогава тя написа: "Купих си кола! Леле...толкова съм щастлива и горда! Чувството да си независим и да имаш възможността да работиш, това което обичаш, е неописуемо. Напоследък се уча да не отлагам нито с ден важните решения в моя живот и да действам. Дава страхотни резултати!".

 

Станете почитател на Класа