Най-страшната къща в света

Най-страшната къща в света
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    14.06.2021
  • Сподели:

Къща, построена в Канада, стана популярна със своя невероятен дизайн, напомнящ на игра Тетрис. Освен това тя се намира на скала.

 

Така наречената планинска къща, която се намира във Ванкувър, е проектирана от иранския архитект Милад Ештиаги. Конструкцията се състои от блокове, които се вписват перфектно.

 

 

Всички блокове, изграждащи къщата, имат огромни прозорци от пода до тавана и могат да бъдат преустроени според нуждите, за да се използват като тераси и да показват спиращи дъха гледки.

 

Къщата е на три нива. В първата ще намерите хола, кухнята и общото пространство, докато във втората са спалните, а третата е зона за релакс с голям плувен басейн със стъклено дъно.

Конструкцията е издигната точно върху скала край Ванкувър. Според архитекта къщата се вписва добре с природния пейзаж. Тя е проектирана да бъде екологична.

 

 

 

 

Понастоящем цената на имота е неизвестна, но като се има предвид ексцентричният дизайн, големият размер и цената на изграждането му, той със сигурност ще струва няколко милиона долара.

 

Станете почитател на Класа