Георги Матеев посочи политиците, които искат България да не съществува

Георги Матеев посочи политиците, които искат България да не съществува
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.05.2024
  • Share:

Много хора си мислят, че е някаква измислена теория на конспирациите. Че няма как в България да има политици, които открито да заявяват, че е по-добре България да спре да съществува като самостоятелна държава. Но тези хора просто са неосведомени. Такива политици не само съществуват - те дори до последно управляваха България!

 

 

Това написа в профила си във Фейсбук Георги Матеев. Ето какво написа още той: 

Припомням, че по едно време, "путинистът" Румен Радев назначи Кирчо, Кокорчо и Невестулката за служебни министри. А след служебното им правителство те се явиха на избори. Но тъй като нямаше време да учредят собствена партия, те използваха регистрацията на Партия "Волт" за изборите. Партия "Волт" има евродепутати и в момента в европейския парламент.

Качвам няколко снимки от изявления на определени политици, както и от официалния сайт на Партия "Волт", за да осъзнаете в колко съдбоносен момент се намираме и колко важно е какво ще изберем на идните европейски избори.

Сега ние решаваме дали ще има държава България или не! Това не е просто лозунг или измислица - еврофедералистите работят по въпроса вече от няколко години! А според федералистите, най-важното е да имаме обща армия. Която да воюва с познайте кого. И познайте къде ще е фронта!

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа