На какво е Кирил Петков?

На какво е Кирил Петков?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.03.2024
  • Сподели:

В неуместен и дори неприличен кадър бе запечатан днес съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. Камерите в пленарна зала го уловиха да си бърка в гърлото, най-вероятно като жест на отвращение към оратора на трибуната.

 

 

Въпросният жест на Петков бе засечен по време на изказването на Станислав Балабанов от ИТН, уточнява Критично.бг. Още с първите си думи депутатът от ИТН обърна внимание на Кирил Петков, че е твърде емоционален.

„По-спокойно, г-н Петков, много сте емоционален днес. Да не би да сте употребявали снощи нещо, за което ние не знаем?”, риторично го попита Балабанов.

Точно в този момент бившият премиер насочи пръстите си към гърлото.

Междувременно журналистът Явор Дачков направи съвсем конкретно предположение за състоянието на Кирил Петков днес, твърдейки, че е дрогиран. Ето какво написа той във фейсбук, малко след като депутатите гласуваха отказа на Мария Габриел да предложи правителство:

„По-големи жалкари в политиката не помня в последните 30 години. Апропо - в момента Кирил Петков е друсан, вижда се от прякото предаване от парламента. Пълен потрес!”

 

 

 

Станете почитател на Класа