Трапезите на министър Бойко Рашков и селфита с контрабандисти - пробита държава

Трапезите на министър Бойко Рашков и селфита с контрабандисти - пробита държава
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.04.2024
  • Сподели:

„Опитват се да внушат някои хора, че сме се събирали в дома на министър Рашков заедно със Стефан Димитров и Марин Димитров. Ходил съм на гости при Рашков, Стефан Димитров не е присъствал. Виждал съм го два-три пъти, беше дошъл в КАТ…преди това никога“, заяви в събота в ефира на Нова телевизия Тенчо Тенев, съветник на бившия премиер Николай Денков и директор на КАТ в мандата на Бойко Рашков като вътрешен министър.

 

 

 

Селфи, направено от самия Стефан Димитров, обаче не само опровергава думите на Тенев, но и доказва изключителната близост на действащия депутат и бивш МВР-министър Рашков до хасковските контрабандисти на цигари – баща и син Марин и Стефан Димитрови.

От селфито се разбира, че Стефан Димитров би трябвало да е доста близък с Рашков, след като заедно с неговия приятел Тенчо Тенев – ядат и пият с народния представител и бивш вътрешен министър

Ето пет факта, които селфито разкрива:

1. Тенчо Тенев, доскорошен съветник на бившия премиер Николай Денков, не само, че познава Стефан Димитров, но с Бойко Рашков са заснети в дома на депутата от „ПП-ДБ“, при това на трапеза, докато се гощават с високоалкохолна напитка, месни деликатеси, ядки и поне два вида салатки – царска туршия и кисели краставички.

2. Изключено е Рашков и Тенев да не знаят с кого са на трапезата. Макар, че до миналата седмица Бойко Рашков твърдеше, че Стефан Димитров и баща му са ходили в МВР, за да свидетелстват. А за посещението в дома му Рашков обясняваше, че били доведени от бившия главен секретар на МВР Живко Коцев. На новото селфи обаче Коцев го няма.

 

 

3. От селфито се разбира, че Стефан Димитров би трябвало да е доста близък с Рашков, след като заедно с неговия приятел Тенчо Тенев – ядат и пият с народния представител и бивш вътрешен министър.

4. Честите визити на Стефан Димитров в дома на Рашков имат своето обяснение. Миналата седмица се разбра, че Димитров всъщност е съсед на Бойко Рашков. Имотите на двамата в скъпия софийски квартал „Американски колеж“ се оценяват на милиони.

5. Още един детайл доказва, че Стефан Димитров е бил чест посетител в дома на бившия МВР-министър. Видно е, че на снимката с Тенчо Тенев, Рашков е със синя вратовръзка. На публикувани по-рано в интернет снимки, на които се вижда как Стефан Димитров подарява картина на домакина, депутатът от „ПП-ДБ“ е с червена вратовръзка.

 

 

 

Бойко Рашков в компанията на съседа си Стефан Димитров. На тази снимка Рашков е с червена вратовръзка, докато на селфито с контрабандиста е със синя вратовръзка

"Бащата на Стефан, Марин Димитров съм го виждал само веднъж пред сградата на КАТ. Беше дошъл да смени ударения преден номер на автомобила си. Той каза, че е от Хасково и се заговорихме, защото сме от един край. Дълги години е работил в системата, преди това никога не го бях срещал в Хасково", каза в събота Тенчо Тенев.

 

 

 

Неверните твърдения на Тенчо Тенев пред Нова телевизия поставят под съмнение интегритета на съветниците на бившия премиер Николай Денков

Тези твърдения на Тенев са доста спорни, най-малкото, защото той е дългогодишен полицейски началник в Хасково, докато Марин Димитров е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност и бивш началник на регионално звено „Сигурност“ при МВР – Кърджали.

Съботното участие на Тенчо Тенев в Нова телевизия, където приятелят на Бойко Рашков, а очевидно и на Стефан Димитров, е често канен като „специалист“ в сферата на пътната безопасност и очевидното несъответствие между твърдения и реалност показват и с какъв всъщност интегритет или по-скоро липсата на такъв са се ползвали съветниците на министър-председателя Николай Денков.

Със сигурност въпросите за близостта на Бойко Рашков до уличените в контрабанда баща и син Марин и Стефан Димитрови се множат с всеки изминат ден.

 

 

 

Бойко Рашков получава картина от баща и син Марин и Стефан Димитрови - обвинени в контрабанда, в компанията на бившия главен секретар на МВР Живко Коцев, който вече е с парична гаранция от 20 000 лв.

Станете почитател на Класа